Veterānu turnīrā triumfē “Kreiss”
28 Aug 2020

Ar “Kreiss” komandas uzvaru noslēgusies tradicionālā veterānu (35+) kausa izcīņa pludmales futbolā. Nākamās vietas uz pjedestāla ieņēma “Free” un “Baltic XL” vienības.

Svētdien, 23.augustā, mājīgajā Majoru pludmales futbola centrā tika aizvadīta tradicionālā kausa izcīņa veterāniem (35+) ar piecu komandu piedalīšanos.

Komandas aizvadīja viena apļa turnīru, pa reizei tiekoties katra ar katru. Izšķiroša izrādījās spēle starp “Kreiss” un “Free” vienībām, kurā, pateicoties diviem Dmitrija Jakovļeva un vienam Dmitrija Travkina vārtu guvumam, ar 3:1 pārāki izrādījās vēlākie kausa ieguvēji.

Ceturto vietu ieguva “PFD”, bet piekto – “Medical Group Dens”.

Par turnīra labāko bombardieri kļuva Maksims Seņs (“Kreiss”), kurš pretinieku vārtsargus pārspēja piecas reizes. Tikai par vienu precīzu sitienu mazāk viņa komandas biedriem D.Jakovļevam un Sergejam Vasiļjevam.

Par labāko vārtsargu tika atzīts Dmitrijs Dikanskis (“Free”), par labāko spēlētāju (MVP) – S.Vasiļjevs, labākā trenera/menedžera balva tika pasniegta Rolandam Bērziņam (“Medical Group Dens”), bet simpātiju balva – Edgaram Rubenim (“PFD”).

Absolūti visi dalībnieki tika pie patīkamām dāvanām no organizatoriem un turnīra partneriem.

2020.gada Latvijas-Igaunijas pludmales futbola čempionātu no Latvijas puses un citas Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru asociācija.

2020.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Komanda”, „SynotTip”, „Splat”, „Luna Group”, „Everest”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia .

Zibensziņas
Zibensziņu pagaidām nav
Rezultatīvākie
1.
S. Lepik
20
2.
R. Nõmmiko
19
3.
A. Novozhilov
18
4.
R. Hunt
16
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Andrejs Trocs
Rīgas Futbola klubs
16
Nerijus Genupskis
Klaipeda-Giruliai
43
Dalībnieki
Partneri
Organizatori