“Jūrmalas SS” uzvar jauniešu (U-13) pludmales futbola turnīrā
28 Aug 2020

Svētdien, 23.augustā, Majoru pludmalē risinājās “Busel Cup” – kausa izcīņa pludmales futbolā jauniešu (U-13) komandām. Sešu komandu turnīrā uzvaras laurus plūca Jūrmalas Sporta skolas komanda, pārējās vietas uz pjedestāla ieņemot “FA Trakai” (Viļņa) un “SK Kangaroos” (Salaspils).

“Jūrmalas SS” parādīja ļoti pārliecinošu sniegumu – piecas uzvaras piecos mačos. Tikpat pārliecinošu otro vietu izcīnīja viesi no Lietuvas, kamēr pārējo komandu spēlēs bija vērojama līdzīgāka cīņa, trešo vietu, pateicoties uzvarai savstarpējā spēlē pret “FK Jūrnieks”, nodrošinot Salaspils komandai. Piektie un sestie palika Rīgas Futbola klubs un “FK Valor” no Ropažiem.

Turnīra “krusttēvs” ir viens no pazīstamākajiem Latvijas pludmales futbolistiem Mihails Busels. “Mans ir liels prieks atjaunot Jūrmalas kausa pludmales futbola tradīcijas, organizējot jauniešu turnīru. Izdevās uzrunāt komandas no citām valstīm un dažādām pilsētām. Šoreiz spēlēja U-13 vecums, bet esmu pārliecināts, ka tas ir tikai sākums tradicionālām starptautiskajām sacensībām pludmales futbolā jauniešiem dažādās vecuma grupās,” pārdomās dalās M.Busels.

Pirmajā jauniešu pludmales futbola turnīrā netika izcelti labākie, bet piemiņas medaļas, kā arī patīkamas dāvanas no organizatoriem un turnīra partneriem saņēma pilnīgi visi dalībnieki.

2020.gada Latvijas-Igaunijas pludmales futbola čempionātu no Latvijas puses un citas Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru asociācija.

2020.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Komanda”, „SynotTip”, „Splat”, „Luna Group”, „Everest”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia .

Zibensziņas
Zibensziņu pagaidām nav
Rezultatīvākie
1.
S. Lepik
20
2.
R. Nõmmiko
19
3.
A. Novozhilov
18
4.
R. Hunt
16
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Andrejs Trocs
Rīgas Futbola klubs
16
Nerijus Genupskis
Klaipeda-Giruliai
43
Dalībnieki
Partneri
Organizatori