Ziņas
27 Sep 2022
Rīgu 3. līgas finālturnīrā pārstāvēs FK “PPK/Betsafe” un JDFS “Alberts-2”

Svētdien, 25. septembrī, noslēdzās Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola Turnīru asociācijas (FTA) organizētais Rīgas futbola čempionāts. Svinīgajā apbalvošanas ceremonijā uzreiz pēc sacensību pēdējā mača LNK Sporta Parkā tika sveikti visi turnīra laureāti, tiesības pārstāvēt Rīgu Latvijas čempionāta Trešās līgas finālturnīrā iegūstot abām spēcīgākajām komandām – FK “PPK/Betsafe” un JDFS “Alberts-2”.

09 Sep 2022
Rīgas čempionāts ieiet finiša taisnē, apbalvošana – 25. septembrī

Nedaudz vairāk par divām kalendārajām nedēļām atlicis aizvadīt Latvijas galvaspilsētas reģiona stadionos un laukumos notiekošajā Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola Turnīru asociācijas (FTA) organizētajā Rīgas futbola čempionātā. Sacensību izskaņā reālas izredzes iegūt zelta godalgas joprojām saglabā četras komandas, bet turnīra svinīgā apbalvošana plānota uzreiz pēc noslēdzošās spēles 25. septembrī LNK Sporta Parkā.

22 Aug 2022
Rīgas čempionātā arvien spraiga spēkošanās starp līderiem

Nedaudz mazāk par vienu kalendāro mēnesi atlicis aizvadīt Latvijas galvaspilsētas reģiona stadionos un laukumos notiekošajā Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola Turnīru asociācijas (FTA) organizētajā Rīgas futbola čempionātā. Līderes godā šobrīd izvirzījusies FK “Olaine/FK Union”, par punktu atpaliek FK “PPK/Betsafe”, bet vēl par punktu – JRFPC “Upesciema Warriors”.

Reklāma
Zibensziņas
Svinīgā apbalvošana - pēc noslēdzošās spēles 25. septembrī LNK Sporta Parkā
Spēlētāju pārejas ir atļautas līdz 2022.gada 2.septembrim
Rezultatīvākie
1.
M. Ē. Veckāgans
17
2.
J. Pakalns
17
3.
A. Pavlovskis
11
4.
S. Švāns
11
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori