Ziņu arhīvs
25 Oct 2021
Bronzas godalgas izcīna FK “BEITAR”

Oktobra vidū noslēdzās Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētais Rīgas čempionāts. Zelta un sudraba godalgas, kā vēstīts, priekšlaikus jau bija nodrošinājušas “Babītes” SK un FK “Jūrnieks”, savukārt godpilnajā trešajā pozīcijā turnīru pabeidza FK “BEITAR” vienība.

27 Sep 2021
Rīgas čempionātā priekšlaikus triumfē “Babītes” SK

Izskaņai arvien straujāk tuvojas Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētais Rīgas čempionāts. Zelta godalgas priekšlaikus jau nodrošinājusi “Babītes” SK, tāpat skaidrs, ka otro vietu sacensību finišā ieņems FK “Jūrnieks”, savukārt trešās pozīcijas liktenis joprojām ir zem jautājuma zīmes.

13 Sep 2021
Rīgas futbola čempionāts ir finiša taisnē

Nedaudz vairāk kā viens kalendārais mēnesis atlicis līdz Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā Rīgas futbola čempionāta izskaņai. Ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) līdzfinansējumu notiekošā turnīra kopvērtējuma vadībā patlaban atrodas FK “Jūrnieks” vienība, kurai ļoti cieši uz papēžiem min “Babītes” SK.

16 Aug 2021
Rīgas futbola čempionāts sasniedz pusceļu

Rīgas reģiona futbola stadionos un laukumos notiekošais Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētais Rīgas futbola čempionāts, kas notiek ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) līdzfinansējumu, nule kā sasniedzis pusceļu – aizvadītas deviņas no paredzētajām 18 kārtām. Kopvērtējuma tabulas pirmajā pozīcijā šobrīd atrodas 21 punktu savākusī SK “Kengaroos”.

20 Jul 2021
Rīgas futbola čempionāta vadībā FK “Jūrnieks” un SK “Kengaroos”

Jūnija izskaņā Rīgas reģiona futbola stadionos un laukumos startēja Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētais Rīgas futbola čempionāts, kas notiek ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) līdzfinansējumu. Pēc aptuveni trīs nedēļu garumā ilgušajām cīņām kopvērtējuma vadībā atrodas FK “Jūrnieks” un SK “Kengaroos” vienības.

24 Jun 2021
Jūnija izskaņā sāksies tradicionālais Rīgas futbola čempionāts

Jūnija izskaņā Rīgas reģiona futbola stadionos un laukumos startēs Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētais Rīgas futbola čempionāts, kas notiks ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) līdzfinansējumu. Laika periodā līdz 17. oktobrim desmit turnīra dalībnieces noskaidros spēcīgāko pēc divu riņķu spēkošanās.

Reklāma
Zibensziņas
Papildus spēlētāju pieteikumi un pārejas ir atļautas līdz 2021.gada 1.septembrim
Rezultatīvākie
1.
D. R. Geidāns
21
2.
A. Rosoha
18
3.
M. Vasiļjevs
16
4.
Ņ. Žarovs
15
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori