Ziņu arhīvs
16 Aug 2022
Par pirmajiem Baltijas jūras un Skandināvijas līgas čempioniem kronēti “Vides Tehnika/Erawadee”

Nedēļas nogalē noslēdzās Baltijas jūras un Skandināvijas līga pludmales futbolā. Par pirmajiem čempioniem kronēti Latvijas vienība “Vides Tehnika/Erawadee”, kas pusfinālā apspēlēja regulārās sezonas spēcīgāko komandu “BSC Copenhagen”, bet finālā – igauņu “BSC Thunder Arvutitark”.

12 Aug 2022
Apbalvoti pludmales futbola labākie spēlētāji

Svētdien, 7.augustā, Jūrmalas kausa finālposma apbalvošanas ceremonijas laikā tika sveikti 2022.gada sezonas Latvijas pludmales futbola labākie spēlētāji un labākā Latvijas pludmales futbola komanda pēc Baltijas jūras un Skandināvijas līgas rezultātiem. Savukārt 13.augustā notiks galvenās cīņas par mūsu reģiona galveno pludmales futbola trofeju.

12 Aug 2022
Latvijas kausā triumfē “Babītes” SK meitenes

Aizvadītajā svētdienā, 7.augustā, paralēli Jūrmalas kausa finālposmam Majoru pludmalē notika arī Latvijas kausa izcīņa pludmales futbolā sieviešu komandām. Par kausa ieguvējām kļuva “Babītes” SK dāmas, kas finālā ar 5:0 pārspēja SK “Imanta”.

12 Aug 2022
Jūrmalas kausu iegūst “Kreiss”

Par Jūrmalas kausa ieguvējiem kļuvuši “Kreiss” pludmales futbolisti, kas finālā spraigā cīņā ar rezultātu 2:1 pārspēja priekšsacīkšu labāko komandu FK “BEITAR”. Mačā par trešo vietu “BFS Atlas/Ropaži SC” tikai pēcspēles sitienu sērijā (6:5) pieveica “PFD”.

02 Aug 2022
Notiks Jūrmalas kauss, kā arī Latvijas kauss sievietēm

Nedēļas nogalē – 6. un 7.augustā – noslēgsies Jūrmalas kauss pludmales futbolā, kā arī notiks Latvijas kausa izcīņa sievietēm.

29 Jul 2022
Aizvadītas tradicionālās “Busel Cup” sacensības jauniešiem

Nedēļas nogalē Majoros, paralēli “Sportland” Latvijas kausa izcīņai, notika “Busel Cup” pludmales futbola sacensības jauniešiem U-13 un U-15 vecuma grupās. Par uzvarētājiem kļuva Jūrmalas Futbola skolas un SK “Kangaroos” vienības.

28 Jul 2022
Latvijas kausu iegūst “BFS Atlas / Ropaži SC”

Aizvadītajā nedēļas nogalē Majoros, Jūrmalā, notika Latvijas kausa izcīņa pludmales futbolā. Sešu komandu konkurencē uzvaras laurus plūca “BFS Atlas/Ropaži SC”, kas finālā itin pārliecinoši – ar rezultātu 10:2 – pārspēja “Klaipėdos Universitetas” vienību.

21 Jul 2022
Notiks “Busel Cup”

Sestdien, 23.jūlijā, un svētdien, 24.jūlijā, Majoros paralēli “Sportland” Latvijas kausa izcīņai notiks “Busel Cup” pludmales futbola sacensības jauniešiem U-13 un U-15 vecuma grupās.

19 Jul 2022
Notiks Latvijas kausa izcīņa pludmales futbolā

Sestdien, 23.jūlijā, un svētdien, 24.jūlijā, Majoros notiks “Sportland” Latvijas kausa izcīņa pludmales futbolā ar sešu komandu, tostarp – Klaipēdas Universitātes vienības – piedalīšanos. Ņemot vērā, ka šoreiz nestartēs valstsvienības spēlētāji, mūs sagaida interesantas, neprognozējamas cīņas no pirmās līdz pēdējai minūtei.

18 Jul 2022
Aizvadīts Jūrmalas kausa otrais posms

Sestdien, 16.jūlijā, Majoros notika Jūrmalas kausa pludmales futbolā otrais posms ar desmit komandu piedalīšanos. Uzvaras laurus plūca PPFK “Joga Bonita” vienība, aiz sevis atstājot “Kreiss” un FK “BEITAR”.

Reklāma
Akcijas
Zibensziņas
Vides Tehnika / Erawadee ir Baltijas jūras un Skandināvijas līgas uzvarētāji!
Rezultatīvākie
1.
A. Pashko
16
2.
A. Hohļuks
10
3.
S. Lepik
10
4.
E. Stüf
9
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori